keskiviikko 16. elokuuta 2017

Maisemia ja nuotio


Perjantaina 11.8.-17

Koulu alkoi. Odotin innolla alkavaa vuotta ja putosin korkialta törmätessäni todellisuuteen. Rehellisesti sanottuna itku oli ekalla matikan tunnilla erittäin lähellä :D (kysympä vaan, että kuka muka ossaa derivoida kesäloman jälkeen sujuvasti ilman maolia?)Lisäksi lähenevät syksyn yokokeet lisää paineita ja olo oli jo parin päivän jälkeen ku ylikierroksilla olevalla patteripupulla.

Asenne koulua kohtaan oli ite kullakin aika matalalla, joten rentoutuminen luonnonhelmassa nuotion ja herkkujen kanssa kuulosti aika hyvältä. Ja voi mikä retki siitä tuli! <3

Toivottavasti jotain illan tunnelmista välittyy kuvien kautta :)




Tätä perhosparkaa tuli jahdattua hetken aikaa, mutta onneksi se suostu lopulta poseeraamaan mallina yllättävänkin pitkään! (jos jollakulla on tietoa perhosen lajista, niin kerro ihmeessa kommenteissa!)




Tähän torniin me kiivettiin. Noita tasoja oli 6 ja onnistuttiin kiipeemään kaikki viis ihmistä tuonne aivan ylimpään. Tilaa ei ollu kovin paljo, mutta maisemat oli ehottomasti kiipeemisen arvoset!


 



Tän retken jälkeen allekirjotan aivan täysin tutkimuksen, jonka mukaan luonnossa oleminen alentaa stressitasoja! Oon toki huomannu tän jo aikasemmin ja toisaalta asun metän keskellä, mutta kyllä jotenki tän illan jälkeen oli uudesti syntynyt olo! Maanantaina jaksaa taas kohdata uudet haasteet hymyillen :)


Siukkuja! <3

(pst. kuvat on mun ottamia lukuunottamatta tornista otettuja kuvia, (oma kännykkä jäi autolle, joten värväsin kaverit hommiin :D) eli ethän kopioi!)




2 kommenttia:

  1. Wow noi kuvat (varsinkin perhos- ja tornikuva) <3 Minullakin metsä auttaa stressiin mutta vain vähän...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jostain syystä tämä kommentti on jäänyt huomaamatta tuolla sähköpostien seassa :/ noh parempi myöhään ku ei koskaan :D

      Mutta siis luonto toimii kyllä tosi hyvänä terapeuttina! Kuhan tässä vielä viimeset kokeet on selvitty niin lähen kyllä nuotioretkelle ja puolukkaan! :) Ihanaa että säki löydät ees vähän mielenrauhaa luonnosta <3

      Poista